Van punt tot punt naar de beste offerte

Punt 1
U plaatst een offerte aanvraag en binnen 24 uur nemen wij contact met u op om een afspraak te maken om het project te bezichtigen.

Punt 2
Wij gaan met u een plan opstellen met uw wensen en eisen. Hier wordt aan de hand daarvan een opname gedaan, waarvan een deskundig advies wordt gemaakt zodat u niet voor verrassingen komt te staan tijdens de uitvoering van de werkzaamheden.

 

puntafbeelding1

puntafbeelding2

Punt 3
Met deze gegevens, ondersteund met foto’s, hoeveelheden schilder- en herstelwerkzaamheden en bestek, wordt een offerte aangevraagd bij gescreende Onderhouds- c.q. Schildersbedrijven die net als wij netheid en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Als er vragen zijn van de betreffende bedrijven zullen deze door ons worden beantwoord zodat u geen moeilijke technische vragen hoeft te beantwoorden, of vier keer dezelfde vraag te beantwoorden.

Punt 4
Als de offertes ontvangen zijn, zullen wij deze samen met u aan de hand van de in het bestek en technisch advies vermelde criteria vergelijken, zodat u de meest gunstige offerte in handen krijgt.